U mnie najlepiej silnik chodził na amsoilu i millersie może dlatego że oba były 5w40
[O2FL] odstająca podsufitka
Zwiń
X
-
[O2FL] odstająca podsufitka
Witam
Czy w Waszych autach ( głównie wersji FL ) po jakimś czasie użytkowania zaczyna szpetnie odstawać podsufitka ? - chodzi o widoczny przez przednią szybę brak estetycznego zakończenia po zamontowaniu podsufitki w fabryce - starałem się to uchwycić na zdjęciach , ale aparat " ostrzył " na szybę , mimo to widać to w postaci żółtego paska ( pokazują czerwone strzałki ) , co w rzeczywistości jest odstającą gąbką . Nadmieniam iż zauważyłem to w paru innych autach , ale nie wszystkich. Czy ktoś już rozprawił się z tą szpecącą niedoróbką ( myślę o taśmie maskującej etc ) ?
-
-
trzeba brać wersję z czujnikiem deszcz/zmierzch i tego problemu nie będziekliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez LUKItrzeba brać wersję z czujnikiem deszcz/zmierzch i tego problemu nie będzie
Ponowie pytanie . Czy ktoś już próbował to zamaskować ?
PS.Jeszcze raz przepraszam za foty - niestety aparat "ostrzył na szybę "
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez RSCzy ktoś już próbował to zamaskować ?
ale to zależy od tego, czy masz takie zdolności manualnekliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez LUKIZamieszczone przez RSCzy ktoś już próbował to zamaskować ?
ale to zależy od tego, czy masz takie zdolności manualne
Dzięki
Tak też myślę zrobić ( lub próbować coś przykleić z wnętrza kabiny bez zdejmowania podsufitki )
Czy ktoś juz zdejmował podsufitke ? Jaka jest trudność tego zadania ?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez RSlub próbować coś przykleić z wnętrza kabiny bez zdejmowania podsufitki
tak że tym możesz powalczyćkliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez LUKIw Castoramie są takie zajebiście mocne taśmy dwustronne (zielone)
tak że tym możesz powalczyć
Komentarz
-
Komentarz